Schrijnwerker in Temse

Bij GeBa bent u aan het juiste adres voor een schrijnwerker in Temse. Wij zoeken naar de geschikte oplossingen voor alle projecten en werken met het beste materiaal. Krijg een vrijblijvende offerte of bel ons vandaag nog.

Uw specialist in de buurt

Wij zijn er voor uw meubilair te maken. Dit op maat en volgens uw wensen. Wij maken schrijnwerken binnenshuis alsook voor buitenshuis. Dit maakt van GeBa uw specialist voor alle projecten.  Contacteer ons vandaag nog en vertel ons uw toekomstige projecten.

GeBa is uw schrijnwerker in Temse

Naast ramen en deuren zijn wij ook specialist in schrijnwerk voor meubilair en trappen. Neem zeker eens een kijkje bij ons ruime aanbod binnen– en buitenschrijnwerkerij en onze realisaties.

Bent u inwoner van Temse of de omliggende gemeenten (Kruibeke, Beveren, Sint-Niklaas, Waasmunster of Hamme), dan verzorgen wij graag uw schrijnwerken. GeBa Schrijnwerkerij bedient vanuit Londerzeel zijn klanten in heel Vlaanderen.

Het team van GeBa bestaat uit vakmensen met oog voor kwaliteit en budget. Onze klanten hebben steeds één contactpersoon wat voor een persoonlijke aanpak staat. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat we u kunnen bijstaan bij het realiseren van uw dromen.

Buitenschrijnwerk

Omdat buitenschrijnwerk heel wat te verduren krijgt, werkt GeBa enkel met de beste materialen. Hierdoor kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit en bent u meerdere jaren gerust.

Meer over buitenschrijnwerk > 

GeBa is uw schrijnwerker in Temse

Soorten

Van zonweringen & rolluiken tot gevelbekleding. Bij GeBa kan u terecht voor al uw projecten. Hierdoor bent u zeker van doorlopende kwaliteit en dit allemaal in de stijl van de klant.

Specialist

Bij GeBa staat persoonlijk contact steeds voorop. U heeft vanaf de offerte tot aan de afwerking steeds contact met dezelfde persoon wat ervoor zorgt dat afspraken duidelijk zijn, en we precies weten wat uw wensen zijn.

Al vele jaren werken wij met veel passie om onze klanten telkens kwaliteitsvolle schrijnwerkerij te leveren. Krijg een offerte binnen uw budget of vraag raad aan onze specialisten.