Schrijnwerker in Zele

Uw schrijnwerker in Zele: dat is natuurlijk GeBa Schrijnwerkers. Garant voor kwaliteitsvolle schrijnwerken volgens de noden van de klant. U kan bij ons terecht voor buitenschrijnwerkerij zoals uw ramen en deuren of over binnenschrijnwerkerij zoals meubelen op maat. Bij GeBa bent u aan het juiste adres in Zele voor een echte vakman.

Uw schrijnwerker voor omgeving Zele

Ramen en Deuren

Zijn uw ramen en deuren aan vernieuwing toe? Wilt u een andere stijl of gewoon betere isolatie? Wij zijn schrijnwerker specialist in Zele. Wij adviseren over kwaliteitsvolle ramen en deuren volgens de wensen van de klant.

PVC of Aluminium

Welk materiaal moet u nu kiezen? PVC ramen en deuren zijn erg populair tegenwoordig. Maar ook aluminium ramen en deuren zijn een duurzame optie. GeBa helpt u voor het maken van de juiste keuze voor alle schrijnwerken in en om het huis.

Specialist ramen en deuren in Zele

Binnenschrijnwerk

Omdat elk huis zijn eigen stijl heeft en elke klant naar andere wensen verlangt, maakt GeBa alle binnenschrijnwerk op maat. De inrichting en afwerking van uw woning laat u dan ook best over aan een vakman schrijnwerker. Zo kan u bij ons terecht voor meubelen op maat in de keuken, badkamer, slaapkamer of living.

Kasten en andere meubelen

Met meubelen op maat heeft u een uniek item in huis. Naast mooi is dat meestal ook erg praktisch. Zo gebruikt u met kasten op maat de beschikbare ruimte optimaal. Geef uw wensen door en wij maken een voorstel op maat. Geheel vrijblijvend.

Specialist maatmeubilair in Zele