Schrijnwerker in Gent

Uw schrijnwerker in Gent: dat is GeBa Schrijnwerkers natuurlijk. Wij staan garant voor kwaliteitsvolle schrijnwerken. Of het nu gaat over buitenschrijnwerkerij zoals uw ramen en deuren of over binnenschrijnwerkerij zoals meubelen op maat, bij GeBa bent u aan het juiste adres voor een vakman schrijnwerker in de regio Gent.

Uw schrijnwerker voor omgeving Gent

Ramen en Deuren

Wilt u de ramen en deuren van uw huis vernieuwen? Een andere stijl of gewoon voor betere isolatie. Wij zijn de schrijnwerker in Gent die u adviseren over kwaliteitsvolle ramen en deuren.

PVC of Aluminium

PVC ramen en deuren zijn erg populair tegenwoordig. Maar ook aluminium ramen en deuren zijn een duurzame optie. Wij helpen u bij de juiste keuze voor alle schrijnwerken in en om het huis.

Specialist ramen en deuren in Gent

Binnenschrijnwerk

De inrichting en afwerking van uw woning laat u best over aan een vakman schrijnwerker. Denk bijvoorbeeld aan meubelen op maat in de keuken, badkamer, slaapkamer of living.

Kasten en andere meubelen

Met meubelen op maat heeft u een uniek item in huis. Naast mooi is dat meestal ook erg praktisch. Zo gebruikt u met kasten op maat de beschikbare ruimte optimaal. Geef uw wensen door en wij maken een voorstel op maat. Geheel vrijblijvend.

Specialist maatmeubilair in Gent