Schrijnwerker

Bent u op zoek naar een schrijnwerker? Bij GeBa Schrijnwerkerij bent u aan het juiste adres voor kwaliteitswerk in alle soorten schrijnwerkerij in en rond het huis.

Wij zijn als schrijnwerkerij gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van alle houtwerken in uw woning. Van keuken tot badkamer en van ramen tot meubilair op maat. Kwaliteit staat steeds centraal samen met de wensen van de klant.

Schrijnwerker in uw regio

Ramen & Deuren

Ramen en deuren bepalen voor een belangrijk deel de stijl van uw woning, zowel buitenshuis als binnen. Wij leveren kwaliteitswerk voor al het schrijnwerk van uw ramen en deuren in en rond het huis.

Meer over Ramen & Deuren >

Meubilair

GeBa maakt uw meubilair op maat en volledig volgens uw wensen. Zowel voor de volledige inrichting van een ruimte als voor een individueel meubelstuk; wij zijn uw vakman schrijnwerker.

Meer over meubilair op maat >

Schrijnwerken binnenshuis

Binnenshuis zijn er veel zaken waarbij een schrijnwerker u kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, waar de schrijnwerker alles netjes op maat kan maken. Maar ook in de badkamer is er vaak veel maatwerk nodig voor een nette en strakke afwerking. Op zoek naar een schrijnwerker voor uw klussen in huis? Contacteer ons dan vandaag nog!

Meer over binnenschrijnwerk

Schrijnwerken buitenshuis

Ramen, deuren, gevelbekleding, tuinhuizen en poorten. Een schrijnwerkers hebben ook buitenshuis veel specialisaties. Netjes op maat en passend bij de rest van uw huis of domein. Wij gebruiken enkel de beste materialen waardoor u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. Geef ons uw wensen door en wij adviseren de beste oplossing binnen uw budget. GeBa is uw schrijnwerkerij voor kwaliteit!

Meer over buitenschrijnwerk