Aluminium deuren

Aluminium deuren bieden net zoals bij aluminium ramen een hoge isolatiewaarde. Aluminium is 100% recycleerbaar. Dat maakt van uw aluminium deuren een milieuvriendelijke keuze. Wij helpen je kiezen bij de perfecte kleur, afwerking en soort zodat je deur 1 geheel wordt met je woning.

Vraag een offerte voor uw aluminium deuren

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Specialist in aluminium ramen
  • Vrijblijvende offerte met alle details
  • Beste kwaliteit binnen uw budget
  • Schrijnwerker in uw regio
  • Persoonlijk: u heeft steeds 1 contactpersoon

GeBa is uw specialist aluminium deuren

Voordelen van aluminium deuren

1) Prijs

Bij GeBa Schrijnwerkerij kan u terecht voor sterke aluminium deuren binnen uw budget. Er zijn heel wat opties zodat je met behoud van de kwaliteit een persoonlijke deur in uw woning plaatst. Indien u niet goed weet wat er bij de stijl van uw woning past kan u steeds bij ons terecht met al uw vragen. Wij helpen bij het kiezen van de kleur de stijl en andere opties.

2) Veiligheid

Aluminium is zeer licht maar behoudt de sterke eigenschappen. Hierdoor is het mogelijk om een veilige deur te plaatsen dat in het  de stijl van uw huis past.

Daarnaast is aluminium brandveilig. Het laat geen schadelijke stoffen en gassen vrij.

3) Ontwerp

Aluminium is zeer makkelijk te bewerken en past in elke woning. Kies de beste kleur samen met de stijl en afwerking. Zo passen aluminium deuren zowel in een moderne als landelijke woning.

Twijfels bij de stijl van uw deuren? Stel uw vragen aan GeBa Schrijnwerkerij en we zorgen samen voor de perfecte opslossing.