Aluminium deuren

Aluminium deuren bieden net zoals bij aluminium ramen een hoge isolatiewaarde. Aluminium is 100% recycleerbaar. Dat maakt van uw deuren uit aluminium een milieuvriendelijke keuze. Bovendien helpen wij je kiezen bij de perfecte kleur, afwerking en soort zodat je deur één geheel wordt met je woning.

Vraag een offerte voor uw deuren uit aluminium

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Specialist in deuren in aluminium
  • Vrijblijvende offerte met alle details
  • Beste kwaliteit binnen uw budget
  • Schrijnwerker in uw regio
  • Bovendien heeft u steeds 1 contactpersoon

GeBa is uw specialist in deuren uit aluminium

Voordelen van deuren uit aluminium

1) Prijs

Bij GeBa Schrijnwerkerij kan u terecht voor sterke deuren uit aluminium binnen uw budget. Er zijn heel wat opties zodat je met behoud van de kwaliteit een persoonlijke deur in uw woning plaatst.

Daarom helpen wij bij het kiezen van de kleur de stijl en andere opties. Indien u niet goed weet wat er bij de stijl van uw woning past kan u steeds bij ons terecht met al uw vragen.

2) Veiligheid

Deuren uit aluminium zijn zeer licht maar behouden de sterke eigenschappen. Hierdoor is het mogelijk om een veilige deur te plaatsen dat in het  de stijl van uw huis past.

Daarnaast is aluminium brandveilig. Het laat geen schadelijke stoffen en gassen vrij.

3) Ontwerp

Bovendien zijn deuren in aluminium zijn zeer makkelijk te bewerken en passen in elke woning. Kies de beste kleur samen met de stijl en afwerking. Zo passen aluminium deuren op maat zowel in een moderne als landelijke woning.

Twijfels bij de stijl van uw deuren? Stel uw vragen aan GeBa Schrijnwerkerij en we zorgen samen voor de perfecte opslossing.