Maatkasten in Mechelen

In de regio Mechelen zijn maatkasten de perfecte opberg oplossing voor al uw spullen. In de living,  de slaapkamer, de hal, de keuken of de berging: onze maatkasten bieden een optimale opbergruimte en passen perfect binnen elk interieur.

GeBa maakt kwaliteit maatkasten in regio Mechelen

Enkele maatkast realisaties

Kwaliteit kasten

Onze maatkasten staan u toe om vrij te kiezen uit materiaal, kleur en indeling. Bent u op zoek naar schuifdeuren of heeft een draaideur uw voorkeur? Zoekt u een kast met legplanken of liever veel lades? Bij GeBa kunt u rekenen op ons advies voor kwaliteitsvolle maatkasten.

Voor elke ruimte

GeBa is uw vakman met jarenlange ervaring en biedt kasten aan voor elke ruimte. Bent u op zoek naar maatkasten voor uw living, badkamer, bureau, hal  of slaapkamer? GeBa heeft het allemaal. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om maatkasten van superieure kwaliteit. Dankzij onze kasten van hoogwaardige materialen garanderen wij u een hoge duurzaamheid.

Binnen uw budget

Dankzij het ruime aanbod van GeBa vindt u zeker maatkasten binnen uw budget. Maatkasten bieden niet alleen flexibiliteit voor de indeling en materiaalkeuze; ze kunnen ook afgestemd worden op uw budget. Elk interieur is uniek en zo ook de aanpak voor een kast op maat. Contacteer ons daarom vandaag nog vrijblijvend voor een offerte op maat.

De perfecte maatkast

Heeft u zelf al een ontwerp in gedachten of wilt u graag een maatkast met specifieke wensen. Bij GeBa staat de klant centraal en  maken we de perfecte maatkast op uw verzoek. Voor zowel een  kledingkast bijvoorbeeld of een vestiairekast. Misschien is er in uw huis een verloren plaats die wat extra kastruimte biedt, in de garage of de berging.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in ruimtes optimaal benutten met het juiste type kast.

Graag wisselen we eens van gedachten zodat we voor u de perfecte maatkast kunnen ontwerpen en samenstellen.

Op zoek naar een maatkast in Mechelen?

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Specialist in maatkasten
  • Persoonlijk: u heeft steeds 1 contactpersoon
  • Advies op maat binnen uw budget
  • Vrijblijvende offerte met tekening (zonder maatvoering)
  • Schrijnwerker bij u in de buurt