Binnenschrijnwerk

GeBa Algemene Schrijnwerkerij is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van alle houtwerken in uw woning. Alle binnenschrijnwerkerij wordt volledig op maat gemaakt. Kwaliteit staat steeds centraal samen met de wensen van de klant.

Naast de inrichting van volledige kamers en meubelen op maat, kunt u bij ons ook terecht voor plafonds, wanden, vloeren, isolatie en algemene afwerking.

GeBa is uw vakman voor binnenschrijnwerk

Keuken

Een keuken moet praktisch zijn, maar ook mooi. Wij ontwerpen en maken uw keuken volledig op maat. Zo past uw nieuwe keuken perfect bij uw smaak en natuurlijk de rest van uw huis. U kunt bij ons terecht voor zowel een volledig nieuwe keuken als de verbouwing of uitbreiding van een bestaande keuken.

Meer over keuken

Badkamer

Een badkamer renoveren en inrichten vereist vakmanschap. Wij richten uw badkamer volledig in naar uw wensen, maken badkamermeubels op maat en zorgen voor de volledige afwerking. Aangezien badkamers meestal beperkt zijn in ruimte, is een praktische en functionele inrichting essentieel.

Meer over badkamer

Livingbureau

Wij verzorgen de volledige inrichting en afwerking van uw living of bureau. Meubels op maat, omkasting van radiators of de afwerking rond een haard. Ook voor een bibliotheek en allerhande kasten. Bij GeBa Schrijnwerkerij kunt u terecht voor kwaliteit op maat.

Meer over living of lees meer over bureau

Slaapkamer

Een slaapkamer bestaat uit meer dan een bed alleen. Een nachtkastje, slaapkamerkast of een dressing horen er natuurlijk ook bij. GeBa verzorgt de binnenschrijnwerkerij van uw volledige slaapkamer. Van complete slaapkamers tot een praktische slaapkamerkast.

Meer over slaapkamer

Uw binnenschrijnwerker in de regio