Ramen en Deuren in Mechelen

Ramen en deuren bepalen voor een belangrijk deel de stijl van uw woning, zowel buitenshuis als binnen. Wij leveren kwaliteitswerk voor al uw schrijnwerk in de regio Mechelen. Voor ramen en deuren gebruiken we enkel de beste materialen zodat u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Naast de ramen en deuren zelf leveren wij ook het bijhorende glas.

Ramen en deuren op maat in Mechelen

Hout

Houten ramen en deuren maken wij uit de beste houtsoorten volledig op maat. Met ons vakmanschap in de regio Mechelen vervaardigen wij houten ramen en deuren in elke stijl en elk model zodat dit perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw woning.

PVC

PVC ramen en deuren bieden een duurzame oplossing. Wij maken uw PVC ramen en deuren vakkundig en professioneel op maat in de regio Mechelen, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Wij adviseren u graag over de beste oplossing met de mooiste afwerking voor uw woning.

Aluminium

Aluminium ramen en deuren zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Wij leveren aluminium ramen en deuren volledig op maat en van de hoogste kwaliteit in de regio Mechelen. Ze zijn verkrijgbaar in elke kleur en met verschillende soorten afwerking.

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Specialist in ramen & deuren
  • Persoonlijk: u heeft steeds 1 contactpersoon
  • Advies op maat binnen uw budget
  • Duidelijke offerte zonder verplichtingen
  • Schrijnwerker in uw regio

Realisaties in ramen & deuren

GeBa Schrijnwerkerij heeft reeds jarenlange ervaring en is uw vakman in Mechelen. Ramen en deuren op maat, zowel in hout, pvc als aluminium dankzij onze superieure materialen. Daarboven  garanderen wij u een lange duurzaamheid.

GeBa schrijnwerkerij is actief in Antwerpen, GentHamme, Sint-NiklaasLimburg, …

GeBa is uw specialist in ramen en deuren in de regio Mechelen