PVC ramen

PVC ramen zijn een belangrijke aanwinst voor uw huis. Niet alleen zijn PVC ramen onderhoudsvriendelijk, ze zijn ook erg duurzaam en isolerend.

Bij GeBa Schrijnwerkers kunt u terecht voor PVC ramen op maat. Voor elk type woning bieden wij kwaliteitsvolle PVC ramen die de stijl van uw huis nadrukken. Uiteraard leveren wij alle ramen inclusief bijhorend glaswerk.

Vraag een offerte voor uw PVC ramen

Ramen in elke vorm

PVC ramen kunnen in elke vorm en afmeting gemaakt worden. De meeste ramen zijn rechthoekig, maar ook ronde vormen en bogen zijn mogelijk in een raam. Wij maken elk PVC raam volledig op maat zodat het perfect aansluit bij elke vorm.

Isolerende ramen

Voor onze PVC ramen gebruiken we isolerende profielen zodat het raam beter aansluit en daardoor beter isoleert. Tevens leveren wij standaard dubbelglas mee zodat de ramen uitermate goed isoleren voor warmte en geluid.

Alle typen ramen

Bij ons heeft u de keuze uit elk type raam. Een vast raam, een kiepraam of juist een draai/kiepraam. Het is allemaal mogelijk met onze PVC ramen. Want naast de isolatie is ook de ventilatie van de ramen belangrijk voor de leefkwaliteit in huis.

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Specialist in PVC ramen & deuren
  • Persoonlijk: u heeft steeds 1 contactpersoon
  • Advies op maat binnen uw budget
  • Duidelijke offerte zonder verplichtingen
  • Schrijnwerker bij u in de buurt

GeBa is uw specialist PVC ramen

Schrijnwerker specialist in uw regio

GeBa zoekt naar geschikte oplossingen voor al uw projecten. Kies nu voor GeBa en krijg duidelijk advies op maat binnen uw budget.

Wij zijn ook ter beschikking in volgende steden