Badkamermeubels

Badkamermeubels op maat

Badkamermeubel op maat biedt optimaal ruimte voor al uw verzorgingsproducten. Praktisch, functioneel en efficient. Wij maken op elke plaats een meubel op maat met de materialen die u wenst. Zo benut u elke ruimte in uw huis optimaal.

Op zoek naar slaapkamerkasten of een schuifdeurkast? GeBa schrijnwerkerij maakt verschillende soorten meubels en kasten op maat.

Uw badkamermeubel volledig op maat gemaakt

Waarom kiezen voor badkamermeubel op maat?

1) Duurzame materialen

Veel van de badkamermeubels zijn vervaardigd uit minderwaardige houtsoorten met geperst kartonnen achterkanten. Door de afwerking zien ze er mooi uit, maar als het gaat over duurzaamheid gaan ze niet lang mee. Een badkamermeubel op maat daarentegen worden gemaakt van kwaliteitshout en kunnen duurzamer afgewerkt worden waardoor deze langer meegaan.

2) Uniek ontwerp

Een badkamermeubel op maat bied een uniek ontwerp. Niet alleen wordt de afwerking volledig aangepast aan de rest van de ruimte. Ook qua afmetingen biedt het meubel een uniek uiterlijk omdat ze netjes aansluit bij andere elementen van de kamer. Tevens is de indeling van het meubel volledig afgestemd op uw behoeften.

Ook een kwaliteit badkamermeubel op maat?

Kasten in kinderkamer

Eiken kast op maat

Kasten op maat passen perfect binnen de beschikbare ruimte.
Er blijft een hoek onbenut of het komt juist niet uit met die schouw, u kent het wel. Geen enkel huis is hetzelfde en daarom zouden ook meubelen dat niet moeten zijn. Wij maken uw kasten volledig op maat zodat elke ruimte optimaal benut wordt.

Elke soort badkamermeubel op maat gemaakt