Schrijnwerker kasten op maat

Op zoek naar een schrijnwerker voor kasten op maat? dan is GeBa de geschikte kandidaat. GeBa is uw vakman voor alle schrijnwerk. Contacteer ons nu!

Schrijnwerker kasten op maat

Wilt u betrouwbaar en kwaliteitsvol schrijnwerk? dan bent u bij GeBa aan het juiste adres. Wij staan garant voor kwaliteitswerk zowel binnenshuis als buitenshuis. Dankzij onze ruime ervaring kunt u met een gerust hart slapen.

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Uw schrijnwerkerij specialist voor kasten op maat
  • U heeft steeds 1 contactpersoon wat het persoonlijk maakt
  • Duidelijk advies op maat
  • Vrijblijvende offertes aanvragen binnen uw budget
  • Kwaliteitsvol materiaal volgens de stijl van uw huis

Binnenschrijnwerk

Bij GeBa Schrijnwerkerij Kunt u terecht voor al uw binnenschrijnwerk. Kwaliteitsvolle meubelen op maat gemaakt volgens de stijl van uw huis. Voor alle ruimtes: Slaapkamer, keuken, badkamer

Bekijk onze realisaties of lees meer over binnenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk

GeBa levert kwaliteitswerk voor al uw schrijnwerk rondom het huis. Heeft u een modern, klassiek of landelijk huis? GeBa Schrijnwerkerij kijkt naar de wensen van de klanten en realiseert zo de beste projecten dat zowel kwaliteitsvol als veilig zijn voor uw huis.

Lees meer over buitenschrijnwerk

Maatmeubilair

Interesse in meubilair volgens uw wensen? Bij GeBa bent u aan het juiste adres! Wij zorgen voor de volledige inrichting van uw ruimtes maar ook bij het maken van individuele meubel met het materiaal van uw keuze.

Lees meer over maatmeubilair

GeBa is uw schrijnwerker voor kasten op maat