Houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren geven een mooie en warme uitstraling voor uw huis. U kunt onze ramen en deuren kiezen in een moderne of klassiekere stijl en verschillende houtsoorten. Ook is hout makkelijk te herstellen bij eventuele schade.

Bij GeBa Schrijnwerkers kunt u terecht voor op maat gemaakte houten ramen en houten deuren. Wij leveren en plaatsen alle onze ramen en deuren met uiterste zorg. GeBa Schrijnwerkers garandeert een lange levensduur van de houten ramen en deuren mits goed onderhoud.

Vraag een offerte voor uw houten ramen en deuren

Geïsoleerde ramen en deuren

Onze houten ramen en deuren worden op maat gemaakt en hebben een perfecte isolatie. Ze hebben een akoestische en thermische isolatie en een dubbele rubberdichting met dubbelglas zodat ze in de winter de koude en in de zomer de warmte buiten houden.

Soorten ramen en deuren

Voor onze houten ramen en deuren hebben we veel verschillende houtsoorten: meranti, sipo, merbau, padouck, afzelia, en doussie. U kunt onze houten ramen en deuren ook verkrijgen in de stijl dat het best bij u aansluit, modern of toch liever klassiek?

Houten ramen en deuren levensduur

Houten ramen en deuren hebben een zeer lange levensduur, tot wel 70 jaar, mits ze goed onderhouden worden. Ze geven ook een warme uitstraling aan je huis. Mocht uw houten raam of deur ooit beschadigd zijn dan kunnen wij dit snel en eenvoudig repareren.

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Persoonlijk: u heeft steeds 1 contactpersoon
  • Specialist in houten ramen & deuren
  • Duidelijke offerte zonder verplichtingen
  • Advies op maat binnen uw budget
  • Schrijnwerker bij u in de buurt

GeBa is uw specialist in houten ramen en deuren