Deuren op maat

Deuren op maat zijn volledig afgestemd op uw woning. GeBa maakt voor u deuren op maat op basis van uw wensen of de richtlijnen van uw architect. Wij letten daarbij niet alleen op de afmetingen of materiaalkeuze, maar gaan ook voor duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid.

Kwaliteit deuren op maat: GeBa is uw vakman!

De deuren op maat van GeBa zijn meer dan zomaar een deur. Elke deur is anders in afwerking, kleur en stijl. Een deur moet passen bij de buitenkant èn binnenkant van uw woning en bepaalt samen met de ramen voor een belangrijk deel de stijl van uw huis.

Naast het uiterlijk moet de deur ook kwalitatief en duurzaam zijn. Stevige kozijnen en profielen om de deur op zijn plaats te houden, maar ook op het gebied van isolatie en inbraakveiligheid spelen deuren een belangrijke rol. Onze deuren op maat bieden een perfecte dichting en afwerking.

Deuren in elk materiaal

Houten deuren

Deuren op maat uit de beste houtsoorten. U kunt rekenen op ons vakmanschap voor kwalitatieve houten deuren in elke stijl en elk model.

Meer over houten deuren

Aluminium deuren

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Aluminium deuren op maat zijn verkrijgbaar in elke kleur en met elke afwerking.

Meer over aluminium deuren

PVC deuren

Een duurzame oplossing voor zowel nieuwbouw- als renovatiewoningen. Wij zorgen voor een vakkundige afwerking van uw woning met onze PVC deuren.

Meer over PVC deuren

Elk soort deur op maat gemaakt