Maatkasten

Maatkasten zijn de perfecte opberger voor al uw spullen. In de slaapkamer, de hal, de keuken of de berging: maatkasten passen niet alleen bij de rest van uw interieur maar bieden ook optimale opbergruimte.

GeBa maakt kwaliteit maatkasten

Enkele maatkast realisaties

Kwaliteit kasten

Een maatkast staat u toe om vrij te kiezen uit materiaal, kleur en indeling. Wilt u graag schuifdeuren of past een draaideur misschien beter? Heeft u graag legplanken of liever veel lades? Bij GeBa kunt u rekenen op ons advies voor kwaliteitsvolle maatkasten.

Voor elke ruimte

Of u nu op zoek bent naar een maatkast voor uw living, badkamer, slaapkamer of bureau, GeBa is uw vakman met jarenlange ervaring. Bij ons kunt u terecht voor maatkasten van hoogwaardige materialen zodat u zeker bent van hoge duurzaamheid en superieure kwaliteit.

Binnen uw budget

Maatkasten bieden niet alleen flexibiliteit voor de indeling en materiaalkeuze; ze kunnen ook afgestemd worden op uw budget. Elk interieur is uniek en zo ook de aanpak voor een kast op maat. Contacteer ons daarom vandaag nog voor een offerte op maat.

De perfecte maatkast

Wellicht heeft u zelf een ontwerp in gedachten of specifieke wensen waar we rekening mee moeten houden. Voor een kledingkast bijvoorbeeld of een vestiairekast. Of misschien is er een verloren plaats in huis waar u graag wat extra kastruimte zou maken, in de garage of de berging. Wij hebben reeds jarenlange ervaring met verschillende type kasten.

Graag wisselen we eens van gedachten zodat we voor u de perfecte maatkast kunnen ontwerpen en samenstellen.

Op zoek naar een maatkast?

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Specialist in maatkasten
  • Persoonlijk: u heeft steeds 1 contactpersoon
  • Advies op maat binnen uw budget
  • Vrijblijvende offerte met tekening (zonder maatvoering)
  • Schrijnwerker bij u in de buurt