Schrijnwerker in Lebbeke

Voor een goede schrijnwerker in Lebbeke bent u bij GeBa aan het juiste adres. Met ruime ervaring in alle schrijnwerken  voor zowel voor  binnenschrijnwerk als buitenschrijnwerk.

Wij bedienen vanuit Londerzeel en zijn ook beschikbaar in een brede cirkel voor onze klanten. Hierdoor hebben we vele tevreden klanten in o.a. Dendermonde en Mechelen. Bovendien zijn wij ook actief in onder meer Sint-Niklaas en Lokeren.

Specialist schrijnwerken in Lebbeke

GeBa Schrijnwerkerij is uw specialist in zijn vak. Met veel passie werken wij al jaren voor onze klanten om zo kwaliteitsvolle schrijnwerkerij te leveren. Bovendien blijft het allemaal binnen uw budget.

Verder staan wij steeds tot uw beschikking en garanderen persoonlijk contact. Hierdoor heeft u vanaf de offerte tot aan de afwerking steeds contact met dezelfde persoon. Daardoor zijn de afspraken steeds duidelijk en weten we precies wat uw wensen zijn.

  • Kwaliteitsvol maatwerk binnen uw budget
  • Specialist in schrijnwerkerij
  • Persoonlijk contact van offerte tot afwerking
  • Duidelijke offerte volledig vrijblijvend
  • Uw Schrijnwerker in Lebbeke

GeBa: uw schrijnwerker in Lebbeke

Nog niet zeker over uw projecten? Contacteer GeBa Schrijnwerkerij en we zoeken samen naar de beste oplossing. GeBa is uw betrouwbare vakman voor zowel binnen- als buitenschrijnwerkerij.