Schrijnwerker in Dendermonde

Bij GeBa schrijnwerkers bent aan het juiste adres voor een schrijnwerker in Dendermonde.  U kan rekenen op een geschikte oplossing voor al uw projecten. Naast Dendermonde zijn wij ook ter beschikking in Aalst, GentAntwerpen en Mechelen.

Uw schrijnwerker in Dendermonde

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Uw schrijnwerkerij specialist in Dendermonde
  • Duidelijk advies op maat binnen uw budget
  • U heeft steeds 1 contactpersoon
  • Vrijblijvende offertes aanvragen
  • Betaalbaar kwaliteitsvol maatwerk

GeBa Schrijnwerkers in Dendermonde is uw specialist in zijn zijn vak. Onze passie is om onze klanten kwaliteitsvolle schrijnwerkerij te leveren tegen een betaalbare prijs.

Door het persoonlijke contact voorop te zetten, zijn afspraken steeds duidelijk en weten we precies wat uw wensen zijn. Dit doen we door met één contactpersoon te werken vanaf de offerte tot aan de afwerking.

U kan bij ons terecht voor zowel binnenshuis als voor buitenshuis schrijnwerkerij. Zo kunnen wij al uw meubelen op maat en de volledige inrichting van elk type kamer maken en schrijnwerk rondom het huis realiseren.

Binnenhuis

Gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van alle houtwerken in uw woning. Bij GeBa Schrijnwerkerij wordt alle binnenschrijnwerkerij op maat gemaakt en volgens de wensen van de klant.

Meer over Binnenschrijnwerk  

Buitenshuis

GeBa Schrijnwerk maakt ook kwaliteitsvol buitenschrijnwerk.  U kunt bij ons terecht voor ramen en deuren, tuinhuizen en poorten, maar ook voor gevelbekleding. GeBa gebruikt steeds de beste materialen voor het beste resultaat.

Meer over buitenshuis schrijnwerkerij

Specialist buiten- en binnenschrijnwerk op maat in Dendermonde