Schrijnwerker in Mechelen

Bent u op zoek naar een schrijnwerker in Mechelen? GeBa is uw vakman voor alle schrijnwerk. Contacteer ons nu!

Schrijnwerker in Mechelen

De schrijnwerker in Mechelen is iemand die helpt bij bijvoorbeeld het op maat maken van meubilair, het plaatsen van ramen en deuren of het maken van op maat gemaakte kasten. Woont u in Mechelen en bent u op zoek naar een schrijnwerker in uw regio? Dan bent u bij GeBa aan het juiste adres!

Ons schrijnwerk beperkt zich niet enkel tot ramen en deuren. Wij zijn ook specialist in schrijnwerk voor meubilair en trappen. Neem zeker eens een kijkje bij ons ruime aanbod binnen– en buitenschrijnwerkerij en onze realisaties.

Bent u inwoner van Mechelen of de omliggende gemeenten (Sint-Katelijne-Waver, Rumst, Willebroek of Kapelle-op-den-Bos), dan verzorgen wij graag uw schrijnwerken. GeBa Schrijnwerkerij bedient vanuit Londerzeel zijn klanten in heel Vlaanderen.

Ons team van schrijnwerkers bestaat uit vakmensen met oog voor kwaliteit én budget. Persoonlijke aanpak staat centraal en wij zijn er daarom van overtuigd dat we u kunnen bijstaan bij het realiseren van uw dromen.

Ramen

Ramen op maat laten maken die passen bij uw woning. Ook daarin zijn wij schrijnwerk specialist. Wij zien er op toe dat uw ramen volgens uw wensen worden gemaakt. Wij staan garant voor de kwaliteit en dat gedurende een lange periode.

Ontdek meer over onze ramen op maat >

Deuren

GeBa Schrijnwerkerij maakt voor u deuren op maat op basis van uw wensen of de richtlijnen van uw architect. Uiteraard adviseren wij over de materiaalkeuze, maar we gaan ook voor duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid.

Ontdek meer over onze deuren op maat >

Meubilair

Of u nu op zoek bent naar een schrijnwerker in Mechelen voor de volledige inrichting van een ruimte of enkel voor een individueel meubelstuk, wij leveren kwaliteitsvol schrijnwerk voor elke situatie.

Ontdek meer over onze meubelen op maat >

GeBa is uw schrijnwerker in Mechelen