Schrijnwerker in Ternat

GeBa is uw schrijnwerker in Ternat. Wij staan garant voor kwaliteit. Of het nu gaat over werkruimtes of ramen en deuren, bij GeBa bent u aan het juiste adres voor een specialist voor schrijnwerk in de regio Ternat.

Contacteer GeBa en geef ons uw wensen door . Wij maken uw projecten op maat met een vrije keuze van materiaal. GeBa schrijnwerk staat voor kwaliteitsvol maatwerk in elke ruimte.

Schuifdeurkast

Wilt u ruimte benutten? Dan is een schuifdeurkast een ideale oplossing! Omdat u de deur niet hoeft te draaien kunt u deze kasten in beperkte ruimtes plaatsen.

Bureau

Ruimte winnen of een origineel bureau gebruiken? GeBa maakt uw bureau volledig op maat. Door hoogwaardig materiaal te gebruiken garanderen wij uw kwaliteit. Zo is uw bureau functioneel en kunt u hem netjes inrichten.

Garderobekasten

Een garderobekast in uw slaapkamer is de perfecte opbergoplossing voor al uw kleren, juwelen en dergelijke. Bij GeBa Zorgen we voor een unieke garderobekast volledig op maat gemaakt. Hierdoor zal de garderobekast mooi integreren en benut je de beschikbare ruimte ook ten volle.

Uw schrijnwerker in Ternat

[vc_images_carousel images=”393,407,671,399″ img_size=”489×290″ speed=”3000″ autoplay=”yes” wrap=”yes”]
[vc_images_carousel images=”408,418,417,396,394,397″ img_size=”489×290″ speed=”3000″ autoplay=”yes” wrap=”yes”]

Waarom GeBa Schrijnwerken?

  • Specialist in maatmeubilair
  • Schrijnwerker in de buurt van Ternat
  • Persoonlijk: u heeft steeds 1 contactpersoon
  • Kwaliteitsvol materiaal
  • Vrijblijvende offerte met tekening (zonder maatvoering)