Ramen & Deuren

Ramen en deuren bepalen voor een belangrijk deel de stijl van uw woning, zowel buitenshuis als binnen. Wij leveren kwaliteitswerk voor al uw schrijnwerk in en rond het huis. Voor ramen en deuren gebruiken we enkel de beste materialen zodat u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Naast de ramen en deuren zelf leveren wij ook het bijhorende glas.

Kwaliteit ramen en deuren op maat

Hout

Houten ramen en deuren maken wij uit de beste houtsoorten volledig op maat. Met ons vakmanschap vervaardigen wij houten ramen en deuren in elke stijl en elk model zodat dit perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw woning.

PVC

PVC ramen en deuren bieden een duurzame oplossing. Wij maken uw PVC ramen en deuren vakkundig en professioneel op maat, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Wij adviseren u graag over de beste oplossing met de mooiste afwerking voor uw woning.

Aluminium

Aluminium ramen en deuren zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Wij leveren aluminium ramen en deuren volledig op maat en van de hoogste kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in elke kleur en met verschillende soorten afwerking.

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Specialist in ramen & deuren
  • Persoonlijk: u heeft steeds 1 contactpersoon
  • Advies op maat binnen uw budget
  • Duidelijke offerte zonder verplichtingen
  • Schrijnwerker bij u in de buurt

Realisaties in ramen & deuren

Wij realiseerden reeds voor vele klanten ramen en deuren op maat. Zowel in hout, pvc als aluminium. Hieronder alvast een selectie van onze ramen en deuren. Meer realisaties in schrijnwerkerij vindt u op de pagina Realisaties.

GeBa is uw specialist in ramen en deuren op maat