Uw kledingkast op maat

Een kledingkast op maat biedt ruimte voor al uw kleding en meer. Voor de meeste mensen is een kledingkast iets noodzakelijks en moet deze vooral praktisch zijn. Bij GeBa weten we dit en gaan we graag de uitdaging aan om uw kledingkast niet alleen op maat van de ruimte te maken, maar om deze tegelijkertijd te laten aansluiten bij uw wensen en de stijl van uw huis.

Een kledingkast op maat van uw wensen.

Een kleerkast laat u het liefst zoveel mogelijk van de beschikbare ruimte benutten. Zo krijgt u optimaal veel kastruimte en valt de kast zo min mogelijk op. Met een standaardkast is dat meestal niet mogelijk. Kies daarom voor een kleerkast op maat!

Onze kledingkasten zijn voorzien van alle gemakken die u wenst. Een gedeelte om kleding op te hangen, planken om kleding neer te leggen of zelfs ingebouwde lades voor bijvoorbeeld uw kousen. Samen met u bekijken we de meest praktische oplossing zodat u uw kleding netjes kunt opbergen.

Gerealiseerde kledingkast

Duurzaam

Onze kledingkasten zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook zeer duurzaam. Wij gebruiken enkel de beste houtsoorten en werken de kast perfect af zodat hij tegen een stootje kan.

Uniek ontwerp

Onze kledingkasten op maat maken we volgens een uniek ontwerp. Zowel voor de indeling, het hang- en sluitwerk als ook de afwerking kiezen we enkel voor kwaliteit en dat merkt u.

Passend bij uw huis

Een kledingkast moet niet alleen praktisch zijn, ze moet ook passen bij de stijl van uw huis. Van de materiaalkeuze tot de afwerking zorgen wij dat de kast één geheel vormt met uw huis.

Ook toe aan een kwaliteitskast?