Schrijnwerker in Lokeren

GeBa is uw vakman voor alle schrijnwerk in Lokeren. GeBa heeft ruime ervaring in alle schrijnwerken. Contacteer ons nu!

Schrijnwerker in Lokeren

GeBa is uw schrijnwerker in Lokeren. Wij helpen u bij het op maat maken van meubilair, bij het plaatsen van ramen en deuren of bij het maken van een op maat gemaakte kast. Bij GeBa Schrijnwerkerij bent u aan het juiste adres!

GeBa beperkt zicht niet enkel tot ramen en deuren. U kunt ook terecht bij ons voor meubilair en trappen. Bekijk ons ruime aanbod binnen– en buitenschrijnwerkerij en onze realisaties.

Bent u inwoner van Lokeren of de omliggende gemeenten (Sint-Niklaas, Waasmunster, Zele, Berlare of Lochristi), dan verzorgen wij graag uw schrijnwerken. Wij bedienen vanuit Londerzeel zijn klanten in heel Vlaanderen.

Het team van GeBa bestaat uit vakmensen met oog voor kwaliteit en budget. Door onze persoonlijke aanpak zijn we overtuigd dat we u kunnen bijstaan bij het realiseren van uw dromen.  Ga voor de kwaliteit van GeBa Schrijnwerkerij.

Ramen op maat

Bij GeBa Schrijnwerkerij maken wij uw ramen op maat die passen bij uw woning. Ramen worden volledig naar de wensen van de klant gemaakt met kwaliteitsvol materiaal. GeBa is schrijnwerk specialist en staat garant voor kwaliteit en dat voor een langdurige periode.

Ontdek meer over onze ramen op maat >

Deuren op maat

GeBa Schrijnwerkerij zorgt voor deuren op maat die afgestemd zijn op uw woning. Door de basis van uw wensen of de richtlijnen van uw  architect kan GeBa voor u kwaliteitsvolle deuren maken. Dan bent u zeker voor veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Ontdek meer over onze deuren op maat >

Schrijnwerker specialist in uw regio

GeBa zoekt naar geschikte oplossingen voor al uw projecten. Kies nu voor GeBa en krijg duidelijk advies op maat binnen uw budget.

Wij zijn ook ter beschikking in volgende steden

GeBa is uw schrijnwerker in Lokeren