Vitrinekasten

Vitrinekasten op maat bieden optimaal ruimte voor al uw goederen. Praktisch, functioneel en efficiƫnt. Wij maken op elke plaats een kast op maat. Zo benut u elke ruimte in uw huis optimaal. Er wordt alleen gewerkt met de beste materialen. Zo gaan al de kasten die we maken jaren mee.

Op zoek naar slaapkamerkasten of een schuifdeurkast? GeBa schrijnwerkerij maakt verschillende soorten meubels en kasten op maat.

Uw vitrinekast volledig op maat gemaakt

Vraag nu uw offerte aan voor een vitrinekast op maat!

Waarom kiezen voor een vitrinekast op maat?

1) Duurzame materialen

Veel van de vitrinekasten zijn vervaardigd uit minderwaardige en goedkopere houtsoorten met geperst kartonnen achterkanten of panelen. Door de afwerking zien ze er mooi uit, maar ze gaan niet lang mee. Vitrinekasten op maat daarentegen worden gemaakt van kwaliteitshout en kunnen duurzamer afgewerkt worden waardoor ze langer meegaan. Dit komt op langere termijn goedkoper uit.

2) Uniek ontwerp

Vitrinekasten op maat bieden trouwens een uniek ontwerp. Niet alleen wordt de afwerking volledig aangepast aan de rest van de ruimte in de stijl van uw huis. Qua afmetingen biedt het meubel een uniek uiterlijk omdat ze netjes aansluit bij andere elementen van de kamer of bureau. Tevens is de indeling van de kast volledig afgestemd op uw wensen.

Ook een kwaliteit vitrinekast op maat?

Kasten in kinderkamer

Eiken kast op maat

Kasten op maat passen perfect binnen de beschikbare ruimte.
U kent het wel: er blijft een hoek onbenut of het komt juist niet uit met die schouw. Geen enkel huis is hetzelfde en daarom zouden ook meubelen dat niet moeten zijn. Wij maken uw kasten volledig op maat zodat elke ruimte optimaal benut wordt.

Alle soorten kasten op maat gemaakt