Dressoirs op maat

Een dressoir is een uitstekende aanvulling in de woon of eetkamer om al uw materiaal in op te bergen. GeBa Schrijnwerkerij geeft u de mogelijkheid om een eigen ontworpen dressoir op maat te maken. Zo krijgt uw woning een unieke dressoir dat bij de stijl van uw woning past.

Kies uit verschillende soorten hout en type afwerkingen. De kast kan met twee of drie laden komen onder het bovenblad. Perfect voor het opbergen van kleine en grote spullen. Op de dressoir hebt u de mogelijkheid om een spiegel, televisie, vazen of ander decoratiemateriaal te plaatsen.

Bij GeBa Schrijnwerkerij helpen we u bij het creëeren van de perfecte dressoir op maat. Hebt u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

GeBa Schrijnwerkerij: dressoir op maat

Waarom een dressoir op maat bij GeBa Schrijnwerkers?

  • Duurzame op maat gemaakte dressoirs
  • Advies op maat
  • Specialist in schrijnwerkerij
  • Een duidelijk vrijblijvende offerte
  • Schrijnwerker in uw regio
  • Actief in Antwerpen, GentAalst, MechelenSint-Niklaas, …

Een dressoir op maat van GeBa heeft in elke ruimte van de woning een meerwaarde. Bovendien kan er zeker een verschil gemaakt worden tussen klassieke en hedendaagse moderne dressoirs. Daardoor kan voor elke woning een unieke dressoir op maakt  gemaakt worden dat de stijl laat doorlopen.

Het uiterlijk is zeer belangrijk voor een dressoir. Daarnaast is bij GeBa duurzaamheid en  kwaliteit van zeer groot belang. Zo kan u jarenlang genieten van een op maat gemaakte dressoir.

Meer over dressoir op maat

Meer op maat gemaakte schrijnwerkerij

Ramen op maat

Laat uw ramen op maat maken bij GeBa Schrijnwerkerij. Creëer een unieke stijl en kies zelf de kleur, afwerking en het materiaal. Bij GeBa kiest u voor kwaliteitsvolle ramen.

Deuren op maat

Een duurzame en veilige op maat gemaakte deur dat bij de stijl van uw woning past? dat kan bij GeBa Schrijnwerkerij. Onze deuren op maat bieden een perfecte dichting en afwerking voor een hoge isolatiewaarde.

Kasten op maat

Met kasten op maat kun je uw ruimte optimaal benutten voor het opbergen van uw spullen. Wij maken voor elke ruimte in uw woning een op maat gemaakte kast met zijn unieke stijl.

GeBa schrijnwerkerij voor maatmeubilair