Keukenmeubilair op maat

Keukenmeubilair

Keukenmeubilair op maat bieden optimaal ruimte voor al uw keukenproduct, potten en pannen, etc.. Praktisch, functioneel en efficient. Wij maken op elke plaats een meubel op maat met de materialen die u wenst. Zo benut u elke ruimte in uw huis optimaal.

Op zoek naar slaapkamerkasten of een schuifdeurkast? GeBa schrijnwerkerij maakt verschillende soorten meubels en kasten op maat.

Uw keuken volledig op maat gemaakt

Waarom kiezen voor keukenmeubilair op maat?

1) Duurzame materialen

Veel van de keukenmeubels zijn vervaardigd uit minderwaardige houtsoorten met geperst kartonnen achterkanten. Door de afwerking zien ze er mooi uit, maar als het gaat over duurzaamheid gaan ze niet lang mee. Keukenmeubilair op maat daarentegen wordt gemaakt van kwaliteitshout en kunnen duurzamer afgewerkt worden waardoor deze langer meegaan.

2) Uniek ontwerp

Keukenmeubilair op maat biedt een uniek ontwerp. Niet alleen wordt de afwerking volledig aangepast aan de rest van de ruimte. Ook qua afmetingen biedt het meubel een uniek uiterlijk omdat ze netjes aansluit bij andere elementen van de keuken. Tevens is de indeling van het meubel volledig afgestemd op uw behoeften.

Ook een kwaliteit keukenmeubel op maat?

Kasten in kinderkamer

Eiken kast op maat

Kasten op maat passen perfect binnen de beschikbare ruimte.
U kent het wel: er blijft een hoek onbenut of het komt juist niet uit met die schouw. Geen enkel huis is hetzelfde en daarom zouden ook meubelen dat niet moeten zijn. Wij maken uw kasten volledig op maat zodat elke ruimte optimaal benut wordt.

Alle soorten kasten op maat gemaakt