Garderobekasten op maat

Een garderobekast is de perfecte opbergoplossing in uw slaapkamer voor al uw kleren, juwelen, en dergelijke.  GeBa zorgt voor een garderobekast op maat met als voordeel dat je de indeling, stijl en afmetingen volledig zelf kan kiezen. Hierdoor zal je nieuwe garderobekast niet alleen mooi integreren in de uitstraling van je slaapkamer, maar benut je de beschikbare ruimte ook ten volle.

GeBa schrijnwerkerij is uw vakman voor uw garderobekasten op maat in uw regio.
Wilt u de slaapkamer verder opfleuren of praktischer maken? Neem ook een kijkje naar de op maat gemaakte dressoirskledingkasten of wandkasten die GeBa aanbiedt. Bij GeBa schrijnwerkerij kunt u steeds voor  meubilair op maat terecht.

GeBa Schrijnwerkerij: garderobekasten op maat

Volledig naar uw wensen:

Bij GeBa kiest u de stijl en indeling helemaal zelf. Verkiest u een schuifdeur voor uw garderobekast of toch liever een draaideur? Veel of weinig indelingen? Groot of klein? Het kan allemaal en u beslist. Bij GeBa schrijnwerkerij staan uw wensen centraal en vinden we het zeer belangrijk dat u tevreden bent. De geplaatste garderobe moet perfect overeenkomen met de visie die u had. Bent u niet zeker van de stijl of indeling u wilt? GeBa staat u graag bij met advies.

Ruimte optimaal benutten:

Een ruimte kan al snel gevuld geraken. Toch wil je zoveel mogelijk spullen behouden en tegelijkertijd voldoende ruimte hebben. Een garderobekast is hiervoor de ideale opbergoplossing. Doordat deze op maat is kies je zelf hoeveel ruimte hij zal innemen en hoe de indeling eruit zal zien. Bovendien zal het ook mooi in je interieur staan doordat je de stijl zelf kiest.

Waarom een garderobekast op maat bij GeBa Schrijnwerkers?

  • Kwaliteitsvolle garderobes
  • Schrijnwerker in uw regio
  • Advies op maat
  • Uw specialist in schrijnwerkerij
  • Een vrijblijvende offerte
  • Actief in Antwerpen, GentAalst, MechelenSint-Niklaas, …

GeBa Schrijnwerkerij: garderobekasten op maat