Slaapkamerkasten op maat

Een slaapkamerkast is een belangrijk onderdeel van de slaapkamer. Zorg voor de perfecte opbergruimte voor al uw kleren, lakens en dergelijke spullen. GeBa zorgt voor een slaapkamerkast op maat waardoor je het uiterlijk zelf kan kiezen en waarbij de slaapkamer optimaal benut wordt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van een slaapkamerkast? Bovendien zoekt GeBa schrijnwerkerij samen met u naar oplossingen. Zowel voor de stijl, kleur, afwerking, …

GeBa schrijnwerkerij is uw vakman voor uw slaapkamerkasten op maat in uw regio. Naast kasten op maat maakt GeBa ook dressoirs en kledingkasten op maat. GeBa schrijnwerkerij voor uw meubilair.

GeBa Schrijnwerkerij: slaapkamerkasten op maat

Perfecte balans:

Een slaapkamerkast van GeBa  zorgt u voor de perfecte balans van uw slaapkamer door zelf de uitstraling te bepalen. Kies het soort materiaal, afwerkingslaag,… en GeBa zorgt voor een duurzame slaapkamerkast.

Functioneel:

Elke ruimte is verschillend in huis. Daarom zorgt GeBa ervoor dat u elke ruimte optimaal kunt benutten. Van ontwerp tot uitwerking zorgt GeBa schrijnwerkerij voor een kwaliteitsvolle slaapkamerkast. Niet helemaal zeker over de stijl of hebt u bepaalde vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

GeBa Schrijnwerkerij: op maat gemaakte slaapkamerkast

Waarom een slaapkamerkast op maat bij GeBa Schrijnwerkers?

  • Kwaliteitsvolle slaapkamerkasten
  • Schrijnwerker in uw regio
  • Advies op maat
  • Uw specialist in schrijnwerkerij
  • Een vrijblijvende offerte
  • Wij zijn bijvoorbeeld ook actief in Antwerpen, GentAalst, MechelenSint-Niklaas, …