Wandkasten op maat

Een wandkast op maat is een perfecte opbergruimte en past in elke kamer. Doordat ze op maat gemaakt worden zal elke wandkast perfect in de ruimte integreren. Dit is niet alleen handig en praktisch, maar zorgt ook voor een mooie uitstraling van de kamer. De wandkasten worden voorzien van schuifdeuren of draaideuren.

Indien u ook geïnteresseerd bent in ander meubilair voor uw huis? Neem dan ook gerust een kijkje naar onze garderobekasten, dressoirs en kledingkasten op maat. GeBa schrijnwerkerij is uw vakman.

Praktisch

Een wandkast kan een erg praktische opbergruimte zijn. Zo kan u er een plaatsen in de woonkamer om DVDs in op te bergen, boeken, … of in de bergruimte om onder andere voedselblikken in te bewaren, enzovoort. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uitstraling

Een wandkast op maat biedt een meerwaarde aan de ruimte aan.
Deze kan niet alleen om praktische redenen gebruikt worden maar ook om de uitstraling van de kamer te verbeteren. Zo kan u de wandkast onder andere vullen met familiefoto’s, oude herinneringen, kunstwerken, souvenirs … zodat deze mooi en zorgzaam geëtaleerd worden en het helemaal uw thuis word!

GeBa Schrijnwerkerij: wandkast op maat

Kwaliteitsvolle afwerking

Geba schrijnwerkerij zorgt voor een nauwkeurige, kwaliteitsvolle afwerking. Zo kan u gerust zijn en zonder zorgen de kast ten volle benutten en zal u geen hinder ondervinden. GeBa schrijnwerkerij staat voor kwaliteit.

Stevig

De wandkasten die wij plaatsen zijn gemaakt van stevig kwaliteitsvol materiaal. Zo kunt u met een gerust hart de wandkast vullen zonder te vrezen dat de inhoud die u er in plaatst te zwaar is.

Op maat

GeBa schrijnwerkerij zorgt voor al uw wandkasten op maat, zo past deze in elke ruimte. Groot, klein, hoog, laag, … u beslist! Wij helpen u ook graag meezoeken naar de perfecte oplossing zoeken indien u nog geen beslissing heeft genomen.