Kasten op maat

Kasten op maat bieden optimaal ruimte voor al uw spullen. Praktisch, functioneel en efficient. Wij maken op elke plaats een kast op maat met de materialen die u wenst. Zo benut u elke ruimte in huis optimaal.

Op zoek naar slaapkamerkasten of een schuifdeurkast? GeBa schrijnwerkerij maakt verschillende op maat gemaakte kasten.

Uw kast volledig op maat gemaakt

Waarom kiezen voor op maat gemaakte kasten?

1) Duurzame materialen

Veel van de standaardkasten zijn vervaardigd uit minderwaardige houtsoorten met kartonnen achterkanten. Door de afwerking zien ze er mooi uit, maar als het gaat over duurzaamheid gaan ze niet lang mee. Kasten op maat daarentegen worden gemaakt van kwaliteitshout en kunnen duurzamer afgewerkt worden.

2) Uniek ontwerp

Kasten op maat bieden een uniek ontwerp. Niet alleen wordt de afwerking volledig aangepast aan de rest van de ruimte. Ook qua afmetingen biedt de kast een uniek uiterlijk omdat ze netjes aansluit bij andere elementen van de kamer. Zo is de indeling van de kast volledig afgestemd op uw behoeften.

Ook een kwaliteit kast op maat?

Kasten in kinderkamer

Eiken kast op maat

Maatkasten passen perfect binnen de beschikbare ruimte.
U kent het wel: er blijft een hoek onbenut of het komt juist niet uit met die schouw. Geen enkel huis is hetzelfde en daarom zouden ook meubelen dat niet moeten zijn. Wij maken uw kasten volledig op maat zodat elke ruimte optimaal benut wordt.

Alle soorten op maat gemaakte kasten

Veelgestelde vragen

Met op maat gemaakte kasten benut u elke centimeter van uw ruimte optimaal, zonder verspilling van waardevolle opbergruimte. Daarnaast worden onze kasten perfect afgestemd op uw interieur. Zo kan u kiezen uit een breed scala aan stijlen, kleuren en afwerkingen om een kast te creëren die volledig past bij uw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Op maat gemaakte kasten worden met de hoogste kwaliteit materialen vervaardigd, waardoor ze jarenlang meegaan. Tenslotte kunnen op maat gemaakte kasten de waarde van uw woning verhogen door het verbeteren van de functionaliteit en esthetiek van uw interieur.

Voor kasten op maat worden enkel de beste materialen gebruikt. Zo wordt er voornamelijk gewerkt met hoogwaardig hout, zoals massief eiken, beuken en fineer, voor een duurzame en elegante afwerking. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitsvolle MDF en multiplex voor specifieke constructies en afwerkingen. Deze materialen garanderen niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook langdurige duurzaamheid voor uw kasten op maat.

Gemiddeld heeft een persoon ongeveer 2 tot 3 meter kastlengte nodig, afhankelijk van de hoeveelheid kleding en accessoires. Dit komt neer op ongeveer een inhoud van 1 tot 1,5 kubieke meter per persoon.
Dit omvat hangruimte, legplanken en lades om al uw spullen georganiseerd en toegankelijk te houden. Op maat gemaakte kasten worden ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, zodat u altijd voldoende opbergruimte heeft.