Kasten op maat

Kasten op maat bieden optimaal ruimte voor al uw spullen. Praktisch, functioneel en efficient. Wij maken op elke plaats een kast op maat met de materialen die u wenst. Zo benut u elke ruimte in huis optimaal.

Op zoek naar slaapkamerkasten of een schuifdeurkast? GeBa schrijnwerkerij maakt verschillende op maat gemaakte kasten.

Uw kast volledig op maat gemaakt

Waarom kiezen voor op maat gemaakte kasten?

1) Duurzame materialen

Veel van de standaardkasten zijn vervaardigd uit minderwaardige houtsoorten met kartonnen achterkanten. Door de afwerking zien ze er mooi uit, maar als het gaat over duurzaamheid gaan ze niet lang mee. Kasten op maat daarentegen worden gemaakt van kwaliteitshout en kunnen duurzamer afgewerkt worden.

2) Uniek ontwerp

Kasten op maat bieden een uniek ontwerp. Niet alleen wordt de afwerking volledig aangepast aan de rest van de ruimte. Ook qua afmetingen biedt de kast een uniek uiterlijk omdat ze netjes aansluit bij andere elementen van de kamer. Tevens is de indeling van de kast volledig afgestemd op uw behoeften.

Ook een kwaliteit kast op maat?

Kasten in kinderkamer

Eiken kast op maat

Maatkasten passen perfect binnen de beschikbare ruimte.
U kent het wel: er blijft een hoek onbenut of het komt juist niet uit met die schouw. Geen enkel huis is hetzelfde en daarom zouden ook meubelen dat niet moeten zijn. Wij maken uw kasten volledig op maat zodat elke ruimte optimaal benut wordt.

Alle soorten op maat gemaakte kasten