Schrijnwerker in Sint-Katelijne-Waver

Bij GeBa schrijnwerkerij bent aan het juiste adres voor een schrijnwerker in de regio Sint-Katelijne-Waver.  U kan rekenen op een geschikte oplossing voor al uw projecten. Naast Sint-Katelijne-Waver zijn wij ook ter beschikking in o.a. Aalst en Gent. Alsook in  Antwerpen en Mechelen.

Uw schrijnwerker in Sint-Katelijne-Waver

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Uw schrijnwerkerij vakman in Sint-Katelijne-Waver
  • Duidelijk advies op maat binnen uw budget
  • U heeft steeds 1 contactpersoon
  • Vrijblijvende offertes aanvragen
  • Betaalbaar kwaliteitsvol maatwerk

GeBa Schrijnwerkerij in Sint-Katelijne-Waver is uw specialist in allerhande schrijnwerken. Onze passie is om onze klanten kwaliteitsvolle schrijnwerkerij te leveren tegen een betaalbare prijs.
Dankzij het persoonlijk contact, zijn afspraken steeds duidelijk en weten we precies wat uw wensen zijn. Dit doen we door met één contactpersoon te werken vanaf de offerte tot aan de afwerking.

Bovendien kan u bij ons terecht voor zowel binnenshuis als voor buitenshuis schrijnwerkerij. Hierdoor kunnen wij al uw meubelen op maat maken. Alsook de volledige inrichting van elk type kamer en schrijnwerk rondom het huis realiseren.

Binnenhuis

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van alle houtwerken in uw woning. GeBa Schrijnwerkerij garandeerd dat alle binnenschrijnwerkerij op maat gemaakt wordt en volgens de wensen van de klant.

Meer over Binnenschrijnwerk  

Buitenshuis

GeBa Schrijnwerk maakt ook kwaliteitsvol buitenschrijnwerk. Bovendien kan u bij ons terecht voor ramen en deuren of tuinhuizen. Maar ook voor poorten op maat of unieke gevelbekleding. GeBa Schrijnwerkerij gebruikt steeds de beste materialen voor het beste resultaat.

Meer over buitenshuis schrijnwerkerij

Specialist buiten- en binnenschrijnwerk op maat in Sint-Katelijne-Waver