PVC ramen en deuren Sint-Niklaas

PVC ramen en deuren zijn een belangrijke aanwinst voor uw huis. Onze ramen en deuren zijn een duurzame en onderhoudsarme oplossing voor uw huis. Bovendien is PVC veel voordeliger dan aluminium of hout.

Bij GeBa Schrijnwerkerij in de regio Sint-Niklaas kunt u terecht voor PVC ramen en deuren op maat. Wij leveren alle ramen en deuren op maat inclusief bijhorend glaswerk wat vanzelfsprekend is. GeBa Schrijnwerkers plaatsen de PVC ramen en deuren met een perfecte afwerking voor een lange en optimale duurzaamheid.

Isolerende ramen en deuren

Voor onze PVC ramen en deuren gebruiken we steeds isolerende profielen en dubbelglas zodat het raam en de deur beter aansluiten en daardoor uw woning beter isoleren. PVC ramen en deuren zijn niet alleen duurzaam maar ook makkelijk te onderhouden doordat ze vrijwel geen stof aantrekken.

Vraag een offerte voor uw PVC ramen en deuren in de regio Sint-Niklaas

PVC Ramen en deuren plaatsing

PVC ramen en deuren kunnen zowel in een nieuwbouw als renovatie worden geplaatst. Wij maken niet alleen ramen en deuren in PVC maar ook schuifdeuren in PVC op maat. Er wordt tevens goed gelet op de isolatie tijdens het plaatsen. Bovendien wordt er ook gelet op ventilatie, dit is namelijk ook belangrijk voor de luchtkwaliteit binnenshuis.

PVC Ramen in elke vorm en kleur

PVC ramen kunnen in elke vorm en afmeting gemaakt worden. De meest voorkomende ramen zijn rechthoekig, maar ook ronde vormen en bogen zijn mogelijk in een raam. Wij maken elk PVC raam volledig op maat voor uw woning zodat het perfect aansluit bij elke woningstijl.

Meer over PVC ramen

Isolerende PVC deuren

Onze PVC deuren zijn isolerend en geluiddempend. U kan het type glas zelf kiezen: dubbelglas, isolatieglas of hoogrendementsglas. Voor uw PVC deur is het ook mogelijk om deze te laten afwerken met een coating of folie.

Meer over PVC deuren

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Advies op maat binnen uw budget
  • Persoonlijk: u heeft steeds 1 contactpersoon
  • Schrijnwerker bij u in de buurt
  • Duidelijke offerte zonder verplichtingen
  • Specialist in PVC ramen & deuren

GeBa is uw specialist in PVC ramen en deuren in Sint-Niklaas