Kasten op maat in Gent

Op zoek naar kasten op maat in de regio Gent? Praktisch, functioneel en efficiënt. GeBa schrijnwerkers maken op elke plaats een kast op maat met de materialen zoals u die wenst. Zo benut u elke ruimte in huis optimaal.

Op zoek naar slaapkamerkasten of een schuifdeurkast? GeBa schrijnwerkerij maakt verschillende op maat gemaakte kasten.

Uw kast volledig op maat gemaakt in Gent

Waarom kiezen voor op maat gemaakte kasten?

1) Duurzame materialen

Veel standaardkasten zijn vervaardigd uit minderwaardige houtsoorten met kartonnen achterkanten. Door de afwerking zien deze er mooi uit, maar als het gaat over duurzaamheid gaan ze echter niet lang mee. Kasten op maat gemaakt door GeBa schrijnwerkerij daarentegen worden gemaakt van kwaliteitshout en kunnen duurzamer afgewerkt worden.

2) Uniek ontwerp

Kasten op maat van GeBa Schrijnwerkerij bieden een uniek ontwerp. Niet alleen wordt de afwerking volledig aangepast aan de rest van de ruimte. Ook qua afmetingen biedt de kast een uniek uiterlijk omdat ze netjes aansluit bij andere elementen van de kamer. Tevens is de indeling van de kast volledig afgestemd op uw wensen.

Ook een kwaliteit kast op maat in de regio Gent?

Kasten in kinderkamer

Eiken kast op maat

Maatkasten passen perfect binnen de beschikbare ruimte.
U herkent het wel: er blijft een hoek onbenut of het komt juist niet uit met die schouw of muur. Geen enkele woning is hetzelfde en daarom zouden ook meubelen dat niet moeten zijn. Wij maken uw kasten volledig op maat in de regio Gent zodat elke ruimte optimaal benut wordt.

Alle soorten op maat gemaakte kasten in Gent