Kasten op maat in Bredene

Zoekt u naar kasten op maat in de regio Bredene? GeBa schrijnwerkerij maakt op elke plaats een kast op maat met de materialen die u wenst. Praktisch, functioneel en efficiënt. Zo benut u elke ruimte in huis optimaal.

Op zoek naar slaapkamerkasten of een wandkast? GeBa schrijnwerkerij maakt verschillende op maat gemaakte kasten.

Uw kast volledig op maat gemaakt in Bredene

Waarom kiezen voor op maat gemaakte kasten?

1) Duurzame materialen

Veel van de standaardkasten zijn vervaardigd uit minderwaardige houtsoorten met een kartonnen achterkant. Door de afwerking zien ze er mooi uit, maar als het gaat over duurzaamheid gaan ze niet lang mee. Kasten op maat gemaakt door GeBa schrijnwerkerij daarentegen worden gemaakt van kwaliteitshout en kunnen duurzamer afgewerkt worden zodat deze wel lang mee gaan.

2) Uniek ontwerp

Kasten op maat bieden een unieke kans. Niet alleen wordt de afwerking volledig aangepast aan de rest van de ruimte. Ook qua afmetingen biedt de kast een uniek uiterlijk omdat ze mooi aansluit bij andere elementen van de kamer. Tevens is de indeling van de kast volledig afgestemd op uw behoeften.

Ook een kwaliteit kast op maat in de regio Bredene?

Kasten in kinderkamer

Eiken kast op maat

Maatkasten passen uiteraard perfect binnen de beschikbare ruimte.
U kent het wel: er blijft een hoek onbenut of het komt juist niet uit met die schouw. Geen enkel huis is hetzelfde en daarom zouden ook meubelen dat niet moeten zijn. Wij maken uw kasten volledig op maat in de regio Bredene zodat elke ruimte optimaal benut wordt.

Alle soorten op maat gemaakte kasten in Bredene