Schrijnwerker Limburg

Schrijnwerker in Limburg

Voor een goede schrijnwerker in de Regio Limburg bent u bij GeBa aan het juiste adres. Met jaren ervaring in alle schrijnwerken zowel voor binnenschrijnwerk als buitenschrijnwerk.

Wij bedienen vanuit Londerzeel en zijn beschikbaar in een brede cirkel voor onze klanten. Hierdoor hebben we vele tevreden klanten in o.a. Dendermonde en Mechelen. Bovendien zijn wij ook actief in onder meer Sint-Niklaas en Lokeren.

Specialist schrijnwerken in Limburg

GeBa Schrijnwerkerij is uw expert in zijn vak. Met veel passie werken wij al jaren voor onze klanten om zo kwaliteitsvolle schrijnwerkerij te leveren. Bovendien blijft het allemaal binnen uw budget.

Verder staan wij steeds tot uw beschikking en garanderen persoonlijk contact. Hierdoor heeft u vanaf de offerte tot aan de afwerking steeds contact met dezelfde persoon. Daardoor zijn de afspraken steeds duidelijk en weten we precies wat uw wensen zijn.

  • Kwaliteitsvol maatwerk binnen uw budget
  • Specialist in schrijnwerkerij
  • Persoonlijk contact van offerte tot afwerking
  • Duidelijke offerte volledig vrijblijvend
  • Uw Schrijnwerker in Limburg

GeBa: uw schrijnwerker in Limburg

Nog niet zeker over uw project(en)? Contacteer GeBa Schrijnwerkerij en we zoeken samen naar de beste oplossing voor uw project(en). GeBa is uw betrouwbare vakman voor zowel binnen- als buitenschrijnwerkerij.