Kasten op maat in Mol

Op zoek naar duurzame kasten op maat in de regio van Mol? Praktisch, functioneel en efficiënt. GeBa schrijnwerkers maken op elke plaats een kast op maat met de materialen zoals u die wenst. Zo benut u elke verloren ruimte in huis optimaal.

Op zoek naar badkamerkasten of een schuifdeurkast? GeBa schrijnwerkerij maakt verschillende op maat gemaakte kasten.

Uw kast volledig op maat gemaakt in Mol

Waarom kiezen voor op maat gemaakte kasten?

1) Duurzame materialen

Veel standaardkasten zijn gemaakt uit minderwaardige houtsoorten met kartonnen achterkanten. Door de uiteindelijke afwerking zien deze er mooi uit, maar als het gaat over duurzaamheid gaan ze echter niet zo lang mee. Kasten op maat gemaakt door GeBa schrijnwerkerij daarentegen worden gemaakt van kwaliteitshout en kunnen duurzamer afgewerkt worden.

2) Uniek ontwerp

Kasten op maat van GeBa Schrijnwerkerij bieden een uniek ontwerp. Niet alleen wordt de afwerking volledig aangepast aan de rest van de ruimte, ook qua afmetingen biedt de kast een uniek uiterlijk omdat ze netjes aansluit bij andere elementen van de kamer. Tevens is de indeling van de kast volledig afgestemd op uw noden en wensen.

Ook een kwaliteit kast op maat in de regio van Mol?

Kasten in kinderkamer

Eiken kast op maat

Maatkasten passen perfect binnen de beschikbare ruimte.
U kent het wel: er blijft een hoek onbenut of het komt juist niet uit met die schouw of muur. Geen enkele woning is hetzelfde en daarom zouden ook meubelen dat niet moeten zijn. Wij maken uw kasten volledig op maat in de regio Mol zodat elke ruimte optimaal benut wordt.

Alle soorten op maat gemaakte kasten in Mol