Schrijnwerker in Lochristi

GeBa is uw vakman voor alle schrijnwerken in Lochristi. GeBa heeft jaren ervaring in alle soorten schrijnwerken. Contacteer ons nu!

Schrijnwerker in Lochristi

GeBa is uw schrijnwerker in de Regio Lochristi. Wij helpen u bij het op maat maken van meubilair, bij het plaatsen van ramen en deuren of bij het maken van een op maat gemaakte kast. Bij GeBa Schrijnwerkerij bent u aan het juiste adres!

GeBa beperkt zicht niet enkel tot ramen en deuren. U kunt bij ons ook terecht voor meubilair en trappen. Bekijk ons ruime aanbod binnen– en buitenschrijnwerkerij en onze andere realisaties.

Bent u inwoner van Lochristi of de omliggende gemeenten (Sint-Niklaas, Waasmunster, Zele of Berlare), dan verzorgen wij graag uw schrijnwerk projecten. Wij bedienen vanuit Londerzeel onze klanten in heel Vlaanderen.

Het team van GeBa bestaat uit vakmensen met oog voor kwaliteit en budget. Door onze persoonlijke aanpak zijn we overtuigd dat we u kunnen bijstaan bij het realiseren van uw dromen.  Ga voor de kwaliteit van GeBa Schrijnwerkerij.

Deuren op maat

Bij GeBa Schrijnwerkerij maken wij uw deuren op maat die passen bij de stijl van uw woning. Deuren worden volledig naar de wensen van de klant gemaakt met kwalitatief materiaal. GeBa is schrijnwerk expert en staat garant voor kwaliteit en dat voor een langdurige periode.

Ontdek meer over onze deuren op maat >

Veranda’s op maat

GeBa Schrijnwerkerij zorgt voor veranda’s op maat die afgestemd zijn op uw woning. Door de basis van uw wensen of de richtlijnen van uw  architect kan GeBa voor u kwaliteitsvolle veranda’s maken. Bij GeBa bent u zeker voor veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Ontdek meer over onze veranda’s op maat >

Schrijnwerker specialist in uw regio

GeBa zoekt naar geschikte oplossingen voor al uw projecten. Kies nu voor GeBa en krijg duidelijk advies op maat binnen uw budget.

Wij zijn ook ter beschikking in volgende steden

GeBa is uw schrijnwerker in Lochristi