Ramen op maat

Ramen op maat laten maken die passen bij uw woning. Wij zullen er op toe kijken dat uw ramen op uw wensen of die van u architect worden verwezenlijkt. Wij zorgen ervoor dat uw ramen worden afgesteld op de duurzaam en veilig zijn en dit zullen blijven gedurende een lange periode, naast dit staan wij ook garant voor kwaliteit.

Ramen op maat: GeBa is uw specialist in ramen!

U kunt uw ramen volledig op maat laten personaliseren d.w.z. dat deze uniek zijn en dus verschillen in afwerking, kleur, stijl in vergelijk met andere ramen. Ook belangrijk is dat de ramen bij uw woning zullen passen.
Wij staan garant voor de duurzaamheid en kwaliteit van uw ramen, zodat u voor een lange termijn goed beschermd bent tegen inbraak en isolatie.

Ramen in elk materiaal

Houten ramen

Houten ramen op maat uit de beste houtsoorten. U kunt rekenen op onze professionaliteit, wij leveren uw immers kwalitatieve ramen uit elke soort hout, stijl en model af.

Meer over houten ramen

Aluminium ramen

Aluminium ramen zijn licht en sterk. Al onze alu ramen zijn op maat verkrijgbaar in unieke kleurcombinaties en afwerking.

Meer over aluminium ramen

PVC ramen

PVC ramen zijn een onderhoudsvriendelijke oplossing voor elk type woning. Wij zorgen voor een betaalbare en goede prijs/kwaliteit verhouding van uw ramen.

Meer over PVC ramen

Elk soort raam op maat gemaakt