Maatmeubilair

GeBa maakt uw meubilair op maat en volledig volgens uw wensen. Droomt u van een interieur in stijl? Of passen standaardmeubelen niet op de plaats waar u een kast wilt? Geef ons uw wensen door en wij maken de meubelen op maat.

Zowel voor de volledige inrichting van een ruimte als voor een individueel meubelstuk, wij leveren kwaliteitsvol maatwerk voor elke situatie.

Kasten op maat

Praktisch, functioneel en efficient. Kasten moeten ruimte bieden voor al uw spullen met zo weinig mogelijk plaatsverlies. Wij maken uw kast volledig op maat met de materialen die u kiest. Wat wilt u nog meer?

Meer over kasten op maat

Badkamermeubels

Een badkamer is meestal beperkt qua ruimte. Op maat gemaakte meubelen zorgen dat u alles netjes kunt opbergen, functioneel en praktisch. Uiteraard volledig in de stijl en het materiaal dat u wenst.

Meer over badkamermeubels op maat

Boekenkasten

Een bibliotheek met plaats voor al uw boeken; droomt u daar ook wel eens van? Wij realiseren uw boekenkast of vitrinekast op maat zodat u de ruimte efficiënt kunt benutten.

Meer over boekenkasten op maat

Alle soorten meubelen op maat gemaakt.

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Specialist in maatmeubilair
  • Persoonlijk: u heeft steeds 1 contactpersoon
  • Advies op maat binnen uw budget
  • Vrijblijvende offerte met tekening (zonder maatvoering)
  • Schrijnwerker bij u in de buurt

Veelgestelde vragen

Een tv-meubel op maat biedt tal van voordelen die standaardmeubels niet kunnen evenaren. Bij GeBa Schrijnwerkerij zorgen we ervoor dat uw tv-meubel perfect past in uw ruimte, ongeacht de afmetingen en indeling van uw woonkamer. Dit betekent dat uw meubel naadloos aansluit bij uw interieur, waardoor een harmonieuze en opgeruimde uitstraling ontstaat.

Daarnaast kunt u bij een op maat gemaakt tv-meubel kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen, zodat het meubel volledig aansluit bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren. U kunt specifieke opbergoplossingen en functies toevoegen, zoals vakken voor apparatuur, kabelbeheer en lades voor accessoires, die precies passen bij uw behoeften en gebruiksgewoonten.

Kortom, een op maat gemaakt tv-meubel van GeBa Schrijnwerkerij biedt niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook functionaliteit en efficiëntie waardoor uw woonkamer er altijd netjes en georganiseerd uitziet.

Badkamermeubels op maat bieden diverse voordelen die standaardoplossingen niet kunnen evenaren. Bij GeBa Schrijnwerkerij zorgen we ervoor dat uw meubels perfect passen in de beschikbare ruimte, waardoor elke centimeter optimaal wordt benut, zelfs in de meest ongewone of beperkte badkamers. Dit resulteert in een opgeruimde en functionele badkamer die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Daarnaast bieden op maat gemaakte badkamermeubels de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan materialen, kleuren en afwerkingen, zodat uw meubels naadloos integreren met de rest van uw badkamer. U kunt ook specifieke functies en opbergoplossingen toevoegen, zoals aangepaste lades, kasten en spiegels, die precies aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en gebruiksgewoonten.

Kortom, op maat gemaakte badkamermeubels van GeBa Schrijnwerkerij combineren perfectie, functionaliteit en esthetiek, waardoor uw badkamer niet alleen mooier, maar ook praktischer en efficiënter wordt.

Voor de beste indeling adviseren we bij GeBa Schrijnwerkerij verstelbare planken, zodat u verschillende boekformaten, decoraties en andere items flexibel kunt plaatsen. Zorg voor voldoende diepte van minimaal 25-30 cm om grotere boeken en albums te kunnen opbergen en varieer de plankhoogte voor verschillende boekformaten, bijvoorbeeld 30-35 cm voor grote boeken en 20-25 cm voor paperbacks.

Overweeg ook ingebouwde verlichting om uw boekencollectie te verlichten en een warme, uitnodigende sfeer te creëren. Tot slot is het handig om een combinatie van open planken voor boeken en gesloten kasten of lades onderaan te voorzien, voor het opbergen van minder fraaie items of documenten. Met deze indeling zorgt u ervoor dat uw op maat gemaakte boekenkast niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.