Bergingkasten

Bergingkasten op maat

Bergingkasten op maat bieden optimaal ruimte voor al uw huishoudproducten en dergelijken. Praktisch, veel ruimte en efficient. Wij maken op elke plaats een kast op maat met de materialen die u wenst. Zo benut u elke ruimte in uw huis optimaal.

Op zoek naar slaapkamerkasten of een schuifdeurkast? GeBa schrijnwerkerij maakt verschillende soorten meubels en kasten op maat.

Uw bergingkast volledig op maat gemaakt

Waarom kiezen voor bergingkasten op maat?

1) Duurzame materialen

Veel van de bergingkasten zijn vervaardigd uit minderwaardige en goedkopere houtsoorten met geperst kartonnen draagplanken. Door de afwerking zien ze er stevig uit, maar ze gaan niet lang mee als het gaat over duurzaamheid. Bergingkasten op maat daarentegen worden gemaakt van kwaliteitshout en kunnen duurzamer afgewerkt worden waardoor ze langer meegaan en meer gewicht aankunnen.

2) Uniek ontwerp

Bergingkasten op maat bieden trouwens een uniek ontwerp. Niet alleen wordt de afwerking volledig aangepast aan de rest van de ruimte. Ook qua afmetingen biedt het meubel een uniek uiterlijk omdat ze netjes aansluit bij de grootte van de kamer of ruimte. Tevens is de indeling van de kast volledig afgestemd op uw wensen.

Ook een kwaliteit bergingkast op maat?

Kasten in kinderkamer

Eiken kast op maat

Kasten op maat passen perfect binnen de beschikbare ruimte.
U kent het wel: er blijft een hoek onbenut of het komt juist niet uit met die schouw. Geen enkel huis is hetzelfde en daarom zouden ook meubelen dat niet moeten zijn. Wij maken uw kasten volledig op maat zodat elke ruimte optimaal benut wordt.

Alle soorten kasten op maat gemaakt