Buitenschrijnwerk

Voor al uw buitenschrijnwerk bent u bij GeBa aan het juiste adres. Wij leveren kwaliteitswerk voor al uw schrijnwerk rondom het huis. Alles wordt steeds op maat gemaakt en naar uw wensen. Hiervoor gebruiken wij enkel de beste materialen zodat u kunt rekenen op een hoogwaardige kwaliteit.

GeBa is uw vakman voor buitenschrijnwerk

Ramen & deuren

Ramen en deuren bepalen voor een groot deel de stijl van uw woning. Zowel buitenshuis als binnenshuis. Onze ramen en deuren leveren we inclusief het bijhorende glaswerk.

Meer ramen & deuren >

Zonwering & rolluiken

De juiste zonwering en rolluiken houden ongewenste elementen buiten en creëren een aangename sfeer binnenshuis. Wij zorgen voor de plaatsing en een nette afwerking.

Meer zonweringen & rolluiken >

Gevelbekleding

Gevelbekleding in hout wordt steeds vaker toegepast in moderne architectuur. Voor de duurzaamheid is de juiste houtkeuze echter belangrijk. Bij ons kunt u terecht voor advies en plaatsing.

Meer gevelbekleding >

Veranda’s

Een veranda verbindt buiten met binnen en andersom. Daarom zijn onze veranda’s volledig op maat gemaakt en houden rekening met uw wensen en de stijl van uw woning.

Meer veranda’s >

Tuinhuizen

Een tuinhuis biedt extra opbergruimte en mogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij duurzame materialen en bouwen uw tuinhuis volledig op maat, eventueel inclusief inrichting.

Meer over tuinhuizen

Poorten

Een houten poort bepaalt het zicht van uw woning of domein. Daarom maken wij kwaliteitsvolle poorten op maat, eventueel voorzien van een automatisering.

Meer over poorten

Uw buitenschrijnwerker in de regio

Enkele van onze realisaties in buitenschrijnwerkerij:

Bekijk alle realisaties >