PVC ramen en deuren

PVC ramen en deuren zijn een belangrijke aanwinst voor uw huis. Onze ramen en deuren zijn een duurzame en onderhoudsarme oplossing voor uw huis. Ook is PVC veel voordeliger dan aluminium of hout.

Bij GeBa Schrijnwerkers kunt u terecht voor PVC ramen en deuren op maat. Wij leveren alle ramen en deuren inclusief bijhorend glaswerk wat vanzelfsprekend is. GeBa Schrijnwerkers plaatsen de PVC ramen en deuren met een perfecte afwerking en voor een lange levensduur.

Vraag een offerte voor uw PVC ramen en deuren

Ramen en deuren in elke vorm en kleur

PVC ramen en deuren kunnen in elke vorm en afmeting mogelijk gemaakt worden. Nog een voordeel van PVC is dat ze in elke acrylkleur kunnen worden gemaakt en er is ook houtimitatie beschikbaar.

Isolerende ramen en deuren

Voor onze PVC ramen en deuren gebruiken we isolerende profielen en dubbelglas zodat het raam en de deur beter aansluit en daardoor beter isoleert. PVC ramen en deuren zijn niet alleen duurzaam maar ook makkelijk te onderhouden doordat ze vrijwel geen stof aantrekken.

PVC Ramen en deuren plaatsing

PVC ramen en deuren kunnen zowel in een nieuwbouw als renovatie worden geplaatst. Wij maken niet alleen ramen en deuren maar ook schuifdeuren in PVC op maat. Er wordt goed gelet op de isolatie tijdens het plaatsen maar ventilatie is ook belangrijk voor de luchtkwaliteit binnenshuis.

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Advies op maat binnen uw budget
  • Persoonlijk: u heeft steeds 1 contactpersoon
  • Schrijnwerker bij u in de buurt
  • Duidelijke offerte zonder verplichtingen
  • Specialist in PVC ramen & deuren

GeBa is uw specialist in PVC ramen en deuren