Kozijnen

Een kozijn is een raamwerk  waarin een deur, raam of ander element kan worden ingebracht. GeBa Schrijnwerkerij maakt kozijnen uit verschillende soorten materiaal zodat uw kozijn in de stijl van uw woning past.

Houten kozijnen zijn van nature hoog isolerend en hebben een warme uitstraling. Het is mogelijk om bij beschadiging houten kozijnen te laten herstellen en laten zich makkelijk behandelen waardoor je de levensduur kunt verlengen.

Kies voor dezelfde kleur en afwerking als uw ramen en deuren of ga voor een andere stijl. Advies nodig bij het ontwerpen van uw kozijnen? Contacteer GeBa en zoek samen naar de beste oplossingen.

GeBa specialist in kozijnen

Meer meubilair op maat

Kwaliteit kasten

Een kast op maat is een perfecte keuze voor uw woning. Kies het materiaal, kleur en indeling. Zo kan u voor schuifdeuren of draaideuren kiezen en kan je voor legplanken of lades gaan. Contacteer GeBa en reken op ons advies voor duurzame maatkasten.

Badkamermeubels

Door de meestal beperkte ruimte in de badkamer is een op maat gemaakte meubel de perfecte oplossing. GeBa laat u de volledige stijl en keuze van de kleur bepalen. Zo hebt u een uniek badkamermeubel waarin u alles netjes kunt opbergen.

Boekenkasten

GeBa Schrijnwerkerij maakt kwaliteitsvolle boekenkasten op maat. Zo kun je elke ruimte optimaal gebruiken met een boekenkast of vitrinekast dat bij de stijl van uw woning hoort.

Realisaties kasten op maat

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

  • Specialist in kozijnen op maat
  • Schrijnwerker in uw regio
  • Advies op maat
  • Persoonlijk: u heeft steeds 1 contactpersoon
  • Vrijblijvende offerte met tekening (zonder maatvoering)